GERİ DÖNÜŞÜM OYUNU

Geri Dönüşüm Oyunu

Okulumuz 3/A Sınıf Öğretmeni İlham KURTAY öğrencilerine Geri Dönüşüm Oyunu oynattı.

Geri dönüşüm oyunu ile, oyunla eğlenirken geri dönüşüm konusunu öğrencilerin öğrenmelerini sağladı. Bu oyun  sayesinde öğrenciler, geri dönüşüm konusunda daha bilinçli olmalarını sağladı.

Geri Dönüşümün Önemi

Geri dönüşümün önemi, doğanın korunması ve kaynakların verimli kullanımı açısından oldukça büyüktür. Çocuklara geri dönüşümün ne kadar önemli olduğunu oyunlaştırarak çevre bilinci kazandırmış oldu.

Geri Dönüşüm Kutusu

Çocuklara geri dönüşüm kutularını tanıtmak, geri dönüşümü öğrenmeleri açısından oldukça önemlidir. Bu kutuların neler olduğu ve hangi malzemelerin hangi kutuya atılacağı hakkında bilgi vermek amacıyla Geri Dönüşüm Oyunu oynatıldı, çocukların geri dönüşüm konusunda pratiği yapmalarını sağladı.

08-05-202408-05-202408-05-2024