KÜÇÜKLERDEN BÜYÜK MESAJLAR

Okulumuzda sanat buluşmaları devam ediyor

Sahneleri konuşturuyoruz

''ASLANDAN DEĞİL YALANDAN KORK, MÜNAFIKTAN KORK''

Öğrencilerimiz bir çok alanda becerilerini geliştiriyor becerilerini  sergiliyorlar. Öğrencilerimiz bir çok alanda ürün vermeye devam ediyorlar. Hazırlanan tiyatro provası sınıflarda gösteriye çıktı.

Eğitimin en önemli ayaklarından biri olduğuna inandığımız sanat bilincinin öğrencilerde uyandırmaktır. Sanat bilincinin gelişmesi için müzik çalışmalarından sonra tiyatro ve drama etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizin sergilediği ‘’Yalanın Kötülüğü’’ isimli gösteri ile içlerindeki sanatçıyı dışarı çıkardılar.  Bu güzelliği seyretmek ne kadar güzel?

Sanatın koruyucu iyileştirici  gücüyle eğitim bir başka güzel oluyor. Her bir öğrencimiz bir kitap ve  kendilerini  güzel okutuyorlar.

Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Minik sanatçılarımızın ruhlarına ve kalplerine sağlık diliyoruz.

29-03-202429-03-2024